Höj och sänkbara stativ

I en tid då arbetsmiljön ständigt förändras och anpassas för att möta de ökande kraven på flexibilitet och ergonomi har höj och sänkbara stativ blivit en nödvändig innovation. Våra elektriska stativ erbjuder användaren en enkel och effektiv metod för att justera höjden på sin arbetsyta med ett knapptryck.


Fördelar med höj och sänkbara stativ

Anpassning för alla behov 

Våra elektriska höj och sänkbara stativ är utformade för att passa en mängd olika arbetsmiljöer. Oavsett om du arbetar hemma eller på kontoret, kan dessa stativ anpassas för att uppfylla dina specifika behov. Möjligheten att justera både höjd och bredd ger användaren total kontroll över sin arbetsyta och gör det möjligt att använda en mängd olika bordsskivor. Vi erbjuder bordsskivor i färgerna grå, vit, svart och björk i måtten 120x80140x80 och 160x80 cm. Våra höj och sänkbara stativ erbjuder även en variation av olika lyftkrafter. Den statiska lyftkapaciteten på våra stativ sträcker sig från 100 kg upp till 160 kg, medan den dynamiska kapaciteten sträcker sig från 70 kg till 120 kg.

Ergonomisk fördel 

En av de främsta fördelarna med våra höj och sänkbara stativ är den ergonomiska fördelen de erbjuder. Att kunna justera arbetsytan till rätt höjd är avgörande för att undvika belastningsskador och främja en hälsosam arbetsställning. Genom att enkelt kunna ändra höjden kan användaren skapa en arbetsmiljö som passar just sin kropp och arbetsuppgifter. Den elektriska justeringsmekanismen gör detta till en snabb och problemfri process. Våra elektriska höj och sänkbara stativ håller även en ljudnivå under 30 decibel, vilket erbjuder en tyst och behaglig arbetsmiljö. 

Enkel användning och precision 

Våra elektriska höj och sänkbara stativ är enkla att använda. Med hjälp av en kontrollpanel går det enkelt att justera höjden på stativet. Denna precision är särskilt värdefull när olika användare delar samma arbetsstation eller när behoven förändras över tid. Bordsstativen SUN-FLEX®DESKFRAME II och SUN-FLEX®DESKFRAME VI har en kontrollpanel med LCD-display och minnesfunktioner. Minnesfunktionerna gör det möjligt att spara sina favoritinställningar och höjder. Med ett enkelt knapptryck går det snabbt återgå till en tidigare konfiguration. SUN-FLEX®DESKFRAME I erbjuder en handkontroll med upp och ner funktion.

Minskad trötthet och ökad produktivitet 

Möjligheten att byta mellan sittande och stående arbete med våra höj och sänkbara skrivbordsstativ kan minska trötthet och öka produktiviteten. Genom att ge användarna friheten att justera sin arbetsställning när de känner behovet, kan de hålla sig mer alerta och fokuserade. Detta kan resultera i en ökad arbetskapacitet och minskad belastning på kroppen, vilket i slutändan främjar både hälsa och produktivitet.

Vill du lära dig mer om fördelarna med att stå upp och jobba kan du läsa vår guide här!

Investera i ett höj och sänkbart stativ 

Ett elektriskt höj och sänkbart stativ är en mångsidig och användarvänlig lösning för att skapa en ergonomisk arbetsmiljö. Med förmågan att anpassa både höjd och bredd, samt den enkla användningen och precisionen, har dessa stativ blivit nödvändiga för många användare. De erbjuder en möjlighet att skapa en arbetsplats som är bekväm och anpassningsbar till olika arbetsbehov och bordsskivstorlekar. Oavsett om det handlar om att främja en bättre arbetsställning, öka produktiviteten eller förbättra arbetsmiljön är våra elektriska höj och sänkbara stativ en investering som ger långvariga fördelar för användare i olika branscher och miljöer. Visste du att vi även erbjuder 5 års garanti på våra samtliga höj och sänkbara bordsstativ!