Fotstöd för kontor

Arbetsdagar på kontoret kan vara långa och krävande, vilket gör det viktigt att skapa en arbetsmiljö som främjar både hälsa och produktivitet. Ett viktigt element för att uppnå detta är att investera i rätt ergonomiska tillbehör, och ett ergonomiskt fotstöd är en nyckelkomponent för att skapa optimal komfort vid skrivbordet. Vår samling av fotstöd för kontor är utformad för att möta dina behov och maximera din arbetsdag.


Skapa en ergonomisk arbetsmiljö med fotstöd för kontoret

Att sitta under långa perioder kan ha negativa konsekvenser för hälsan, inklusive ryggsmärta och trötthet. Våra fotstöd är utformade för att främja en naturlig hållning och minska belastningen på rygg och ben. Genom att hålla fötterna i en bekväm position kan du förhindra spänningar och obehag, vilket i sin tur ökar din arbetsprestation. Produkten SUN-FLEX®Footrest ger även en unik möjlighet för dig att sträcka på benen samtidigt som du behåller en god hållning med hjälp av det övre vadderade stödet.

Fotstöd med anpassningsbara alternativ för individuella behov

Vi förstår att varje person är unik och har olika behov när det gäller ergonomi. Vår samling av fotstöd för kontor erbjuder anpassningsbara alternativ för att möta dessa individuella krav. Justerbara höjder och vinklar ger dig möjlighet att skräddarsy ditt fotstöd efter din kropp och arbetsstil. Fotplattan till SUN-FLEX®Footrest kan justeras i tre lägen, 8 cm, 12 cm och 15,5 cm. Det är även möjligt att vinkla fotplattan med foten till önskad lutning. SUN-FLEX®Footsupport som är vårt andra fotstöd kan justeras i vinkel tack vare sin vaggkonstruktion med balanserat motstånd. Fotstödets position kan enkelt justeras genom att trycka på det med foten, så stannar det kvar i detta läge tills det justeras igen på samma sätt.

Oavsett om du är lång eller kort, arbetar vid ett höj och sänkbart skrivbord eller använder ett traditionellt skrivbord, har vi det perfekta fotstödet för dig.

Fotstöd av hög kvalitet för långvarig komfort

Våra fotstöd för kontor är tillverkade av högkvalitativa material som garanterar långvarig komfort och hållbarhet. SUN-FLEX®Footsupport har en robust och solid metallkonstruktion som tål hög belastning, upp till 120 kg, vilket ger säkerhet och lång livslängd för produkten. Fotstöden är enkla att rengöra och underhålla, vilket gör dem till en praktisk och långsiktig investering i din arbetsmiljö.

Förbättra blodcirkulationen med ett ergonomiskt fotstöd för kontoret

En annan fördel med våra fotstöd är deras förmåga att förebygga trombos och förbättra blodcirkulationen. Det är särskilt fördelaktigt för dem som tillbringar långa timmar sittande vid skrivbordet.

Investera i din hälsa och produktivitet

Att investera i ett ergonomiskt fotstöd för kontor är inte bara en investering i din hälsa utan också i din produktivitet. Genom att skapa en ergonomisk arbetsställning som stöder din kropp och minskar fysisk belastning kan du öka ditt välbefinnande och effektivitet på arbetsplatsen. Utforska vår samling av fotstöd och ta det första steget mot en mer ergonomisk och bekväm arbetsdag.