Returer och Reklamationer


Vi hoppas att ni har älskat era senaste inköp från oss lika mycket som vi älskade att packa dem åt er! Men vi förstår att ibland kan saker behöva ändras, som när du bestämmer dig för att din favoritfärg egentligen är glittrande regnbåge istället för gnistrande silver. Ingen fara, vi har din rygg (och dina returer)!


 Miljö🌱

På SUN-FLEX HOME AB så värnar vi om naturen, vi kommer därför inte skicka ut extra emballage för era returer. Ni kan skicka tillbaka er produkt i allt från gammalt tidningspapper, en plastpåse, presentpapper... you name it, allt är välkommet!  Så länge produkten kommer fram oskadd till oss är vi nöjda. 


Vi strävar efter att göra varje interaktion med oss till en minnesvärd och ömsesidigt givande upplevelse. Ert förtroende och tillfredsställelse är vår främsta prioritet, och vi ser fram emot att hjälpa er med er returupplevelse. 

Skicka iväg ett mail till vår kundtjänst så hjälper vi dig! 😄

*Som kund får du själv stå för returfrakten. 


Reklamationer🔌

Har din produkt gått sönder eller visar den tekniska problem? 


Vi vill göra er upplevelse så smidig som möjligt. Genom att samarbeta med vårt reklamationsteam kan ni förvänta er en snabb och strukturerad process där era bekymmer hanteras med uppmärksamhet och respekt.

Vi uppskattar era synpunkter och ser varje reklamation som en möjlighet till förbättring. Genom att rapportera eventuella problem hjälper ni oss att identifiera områden som kan finjusteras, vilket i sin tur leder till en bättre upplevelse för alla våra kunder.


Vi strävar efter att hitta den bästa lösningen för er individuella situation. Ersättning, utbyte eller återbetalning kan vara alternativ som övervägs, allt för att säkerställa ert fortsatta förtroende för vårt varumärke.

Varje reklamationsfall ger oss värdefulla insikter. Genom att analysera och utvärdera dessa fall arbetar vi aktivt med att förbättra vår produktkvalitet, service och våra processer.


Hör gärna av er till oss om ni har några frågor eller funderingar gällande era inköp. Att våra kunder ska bli nöjda är vårat mål och vi ser fram emot att fortsätta bygga en pålitlig relation baserad på ömsesidig respekt och förtroende.