Skärmbelysning

Anpassa ditt arbetsljus med vår mångsidiga skärmbelysning

 Vår skärmbelysning tar din arbetsmiljö till en ny nivå genom att erbjuda anpassningsbarhet och högpresterande belysning. Med möjligheten att justera ljusstyrkan och färgen på ljuset kan du skapa den perfekta arbetsbelysningen för dina behov och öka komforten och produktiviteten på din arbetsplats


Skärmbelysning för optimal arbetsmiljö

Vår skärmbelysning är utformad för att ge optimal arbetsbelysning och skapa förutsättningar för en bra ergonomisk arbetsplats. Den moderna LED-tekniken och den långa ljuskälla som sprider ljuset över en stor yta, minimerar skuggor och ger en enhetlig belysning. Med vår skärmbelysning för ditt skrivbord får du inte bara ett effektivt ljus, utan också en ljuskälla som förbättrar din arbetsmiljö och dina digitala möten.

Justerbar ljusstyrka och färgtemperatur för personlig komfort med skärmbelysning

Vår skärmbelysning ger dig kontroll över din arbetsbelysning. Med möjligheten att justera ljusstyrkan och färgtemperaturen kan du skräddarsy belysningen efter dina individuella behov och arbetsuppgifter. Oavsett om du behöver starkt och fokuserat ljus för detaljerat arbete eller mjukt och varmt ljus för en avslappnad atmosfär, ger vår skärmbelysning flexibilitet för alla situationer.

Omgivningssensor för intelligent ljusjustering med skärmbelysning

Skärmbelysningen är utrustad med en intelligent omgivningssensor som automatiskt anpassar ljusstyrkan efter omgivningens ljusförhållanden. Det betyder att du alltid kan ha den optimala ljusnivån för din arbetsplats, oavsett om det är dag eller natt. Den smarta tekniken bakom skärmbelysningen säkerställer att du får den bästa möjliga belysningen vid varje tillfälle.

Skärmbelysning för digitala möten

Skärmbelysningen SUN-FLEX®SCREENLITE är den ultimata lösningen för alla som behöver kraftfull och effektiv belysning under digitala möten och videochattar. Med sin enastående ljusstyrka, flexibla arm och minimala platsbehov anpassar sig skärmbelysningen enkelt till alla digitala arbetsmiljöer och garanterar en perfekt atmosfär, utan att orsaka bländning och otrevliga skuggor.

Justerbar arm med lång räckvidd för flexibilitet

En av fördelarna med vår skärmbelysning är dess justerbara arm med lång räckvidd. Det ger dig flexibilitet att positionera ljuset precis där du behöver det. Oavsett om du arbetar vid skrivbordet, läser en bok eller utför detaljerat arbete, kan du enkelt justera armens position för att få den mest effektiva belysningen för din aktuella uppgift. Armaturen passar på både små och stora bord, oavsett om du har en eller flera skärmar.

Skapa en ergonomisk arbetsplats med vår skärmbelysning

Att investera i vår skärmbelysning, SUN-FLEX®SCREENLITE™, är att investera i din ergonomi och din personliga komfort. Genom att erbjuda anpassningsbarhet, intelligent ljusjustering och en lång ljuskälla i modern LED-teknik skapar vår skärmbelysning en arbetsmiljö där du kan trivas och vara produktiv. Uppgradera din arbetsplats och upplev fördelarna med optimal belysning med SUN-FLEX®SCREENLITE™ skärmbelysning.